2022-2023 Sonbahar / Kış Modası

tarafından
232
2022-2023 Sonbahar / Kış Modası

2022-2023 sezonun değişen moda trendleri ve yükselişe geçen parçalar ve tekrar eden moda akımları bu sezon taş taş üstünde bırakmayacak efsane olan moda akımları ile vitrinlerde yerini almaya başlayacaktır.

Sezona Damga Vuracak Klasik Parça Kovboy Çizmeleri

Bir dönemlerin efsanesi olan kovboy çizmeleri en büyük hitlerinden biri haline gelmektedir günümüzde. En çok dikkat çeken 2022-2023 yılının parçalarından birisi kovboy çizmeleri ilan edildi denilebilir. Bu sezona damga vuracak olan kovboy çizmeler desenli ve işlemeli modelleri ile öne çıkacaktır özellikle.

Zamansız Duruşu Leopar Desenin Bu Sezona Damga Vuracak

Şöyle bir göz gezdirilecek olunursa tarihçesine leopar desenin tüm trendlerin çok ses getirenlerin arasında olduğu gözlemlenebilir.

Dikkat çekici etkileyici ve sansasyonel izlenime sahip olan leopar desen bilindiği üzerine bir dönemin avam moda anlayışına yakındı. Tabi bu durumda modanın yükselmekte olan trendleriyle seyir değişikliğine uğramıştı. Leopar desen artık çok etkileyici ve dişil parçalarda yer almaya başladı. Başrol oynamaktadır dönemin en büyük trendlerinde.

Trençkot Modelleri Sonbahar İle Özdeşleşirken Zirvede Olacaktır

Trençkot vitrinlerde yerini almaktadır sonbaharın gelişiyle birlikte klasik ve ikonikleşen trençkot modelleri ise her sezon olduğu gibi bu sezonda yerini zirvede korumaktadır. Üstelik bu sezon farklı modelleri ile daha çok göz önündedir.

Okul Sezonunda Yükselen Trendler

Tüm zamanların en rahat ve kurtarıcı parçası okulların açılması ile sweatshirt modelleri yeniden trendlerde yerini almayı başardı. Üstelik bu sezon da çok daha renkli ve daha desenli modelleri ile modanın tam kalbindedir.

Sezona Yön Vermektedir Feminen Blazer Ceketler

Blazer ceketler overize modasına yön vererek bu sezonda feminen kesim modeli ile öne çıkmaktadır. Blazer ceketler sonbahar ve kış sezonun yükselen parçaları arasında yer alırken bu sezonunda kurtarıcı parçalarıdır. Özellikle elbiseler ile şahane bir uyuma imza atıyor.

2022-2023 Sezonunda Renklerin Hakimiyeti Sonuna Kadar Hissedilecektir

2022-2023

2022-2023

Artık cesaret göstergesi olmaktan çıkıyor renkli giyinmek. Feminen ve güçlü stiller göz önüne serilmektedir 2022-2023 sezonu renklerin hakimiyetine girerken. Ton sür ton kombinlerle tek parçadan bir araya gelen renkli parçalar ise trend görünümüne imza atıyor.

Puffer Mont Ayları Yakında

Dış giyim ürünleri arasında en çok tercih edilen günümüzde Puffer montlardır. Soğuk havaların başlamasıyla en klasik modelleri çevremizde vitrinlerde görülmeye başlayacaktır. Tüm sezon şık ve kurtarıcı parçalardır Puffer montlar.

Hissedilir Seviyede Olacaktır Retro Parçaların Etkisi

Farlı bir Retro parçasının her sezona moda olduğuna şahit olunmaktadır her sezon. Retro parçalar özellikle dış giyim ürünlerinde sık sık moda olmaktadır ve yeni tasarımlar ile vitrinlerde yerlerini alıyor.

Parıldayan Bluzlar İle Efsane Kombinler Yapılabilir Bu Sezon

Yaz sezonda gözde haline gelen crop parçalar kış sezonunda da ilgi görmeye devam edecektir. Bu kış sezonda ilgi görecek crop bluzlar ışıltılı modelleri ile öne çıkacaktır bu sezon. Parıltılı, salaş crop bluzlar ile ışıl ışıl görünümlere imza atılabilir.

2022-2023 Sezonunda Bitmek Bilmiyor Deri Sezonu

Kış sezonunun en sevilen parçalarıdır der parçalar. Siyah deri parçaların yanında ise bu sezon kahverengi deri parçalar da yerini alacaktır. Bu sezon en merak et-dilen parçalarından birisi ise bol kesim deri pantolonlardır.

Çanta Modelleri Daha Dikkat Çekici ve Daha Parlak Bu Kış

Bu sezonda merak edilen çantalar ise kristal taş detaylı çantalar sezonun en gözde modelleri arasındadır.